Sun. Sep 26th, 2021

For en anstendig allsidig strandcaster må sportsfiskere være forberedt på å betale litt mer. Imidlertid kan stenger i denne priskategorien kaste videre, håndtere et stort utvalg av fiskemerker og byggekvaliteten vil være av en høyere standard. Disse stengene er ideelle for sportsfiskere som ønsker en allsidig fiskestang som kan håndtere en rekke havfiskemerker. Selv om disse stengene kan brukes med enkle støpestiler overhead, vil støping fra bakken se at disse stengene når gode støpeavstander, mens de fleste av dem også kan håndtere en pendelstøping. Hvis du leter etter Sealine products, kan du gå til nettstedet vårt.

Teleskopiske stenger
Teleskopstenger er enkle å transportere og bære, noe som gjør dem populære blant fritidsfiskere. De aller fleste teleskopstenger er spinnestenger på 6 – 10 fot i lengde, og de fleste brukes med spinnere og dagslys for å fiske makrell, selv om større teleskopstaver kan brukes til lett agnfiske. Den teleskopiske designen betyr at det må inngås noen kompromisser med støpeytelsen til denne typen stenger, men dette er en pris mange fritidsfiskere gjerne betaler for bekvemmeligheten og brukervennligheten ved transport og lagring som teleskopstenger tilbyr.

Budsjett fiskestenger
Mange som begynner med sjøfiske, eller de som bare går på sjøfiske av og til, er fornøyd med en grunnleggende og rimelig fiskestang. Selv om disse stengene ikke når byggekvaliteten til dyrere modeller – og vil slite med svært grovfiske eller kaste ekstreme avstander – vil de fortsatt fange fisk og fungere godt med enkle kastestiler. Stengene nedenfor er laget av produsenter som tilbyr god byggekvalitet og fiskeevne til en rimelig pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *