Tue. Aug 3rd, 2021

Bläckstråleskrivare blaeckpatroner.se är ganska överkomliga om du lär dig att fylla på bläckpatroner istället för att byta ut dem. Du behöver inte köpa dem varje gång du tar slut? Att fylla på patronerna är vad du måste lära dig att göra, vilket är vad den här artikeln handlar om. Egentligen genom att lära dig att fylla på bläckpatroner i stället för att kasta dem, kommer du att spara hundratals dollar, så det är verkligen värt att investera tid att lära sig att göra det.

 

Innan du börjar lära dig hur du fyller på bläckpatroner måste du se till att du har allt du behöver och så här är listan på blaeckpatroner.se. Du behöver en tom påfyllningsbar bläckpatron, bläckpåfyllningssats, pappershanddukar, tejp, handskar, sprit och bomullspinne.

Att fylla på bläckpatroner är inte svårt och ett bläckpåfyllningssats kan enkelt köpas från en kontorsbutik eller till och med online på nätet. De borde kosta dig cirka 50 procent av vad du vanligtvis skulle betala för en bläckpatron.

Leta efter en plan arbetsyta och se till att du har skyddat den mot spill som kan uppstå när du fyller på bläckpatroner. Se också till att du bär plasthandskar för att skydda dig från det röriga bläcket. Skaffa ditt kit, rulle pappershanddukar och tejp. Ta bort den förbrukade påfyllningsbara bläckpatronen från skrivaren och placera den på pappershandduken som redan har vikts två gånger.

Undersök din patron noga och leta efter de små påfyllningshålen ovanpå. Du kommer att kunna känna dem genom att gnugga fingret över etiketten. Var försiktig här eftersom vissa typer av patroner tenderar att ha många hål. Hål som leder till var bläcket lagras har vanligtvis svampar på sig. När du är säker på att du har rätt hål, använd en skarp penna för att genomborra den. Alternativt kan du ta av toppetiketten med ett vass föremål som en kniv eller skruvmejsel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *